1. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ជ្រូក
- ខ្ទឹមស
- គល់ស្លឹកខ្ទឹម
- ទឹកស៊ីអ៊ិវ
- ប្រេងសណ្ដែក
- ស្ករស
- អំបិល
- ប្រេងខ្យង
2. វិធីធ្វើ
2.1 ដំបូងហាន់សាច់ជ្រូកជាដុំៗ ដូចរូប
2.2 បន្ទាប់មកប្រលាក់សាច់ជ្រូកជាមួយអំបិល, ស្ករស
2.3 ច្របល់វាអោយសព្វ
2.4 ចាក់ប្រេងខ្យងចូល ហើយច្របល់អោយសព្វ
2.5 ហាន់គល់ស្លឹកខ្ទឹមនឹងខ្ទឹមរួចមុកអោយម៉ត់
2.6 បន្ទាប់មកដាក់ខ្ទឹកសបុកជាមួយគ្នា
2.7 ដាំខ្ទះចាក់ប្រេងសណ្ដែកចូល បន្ទាប់ពីក្ដៅខ្ទះហើយចាក់គ្រឿងដែលបុកហើយចូល
2.8 ចាក់សាច់ជ្រូកចូល ជ្រោយអោយសព្វហើយទុកវាអោយពុះ
2.9 ចាក់ទឹកចូល រួចរំងាស់វាទុក
2.10 ចាក់ស្ករចូល រួចភ្លក់មើលតាមចំណូលចិត្ត
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon