Tuesday, July 11, 2017

ភ្លៅមាន់ចំហុយ​ (Chicken Adobo)


1. ឧបករណ៍សំភារៈ, គ្រឿងផ្សំ
- ភ្លៅមាន់
- ខ្ញី
- ម្រេច
- ស្ករត្នោត
- ខ្ទឹមស
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ
- ប្រេងឆា
- ប្រេងខ្យង
- ទឹកត្រី


2. វិធីធ្វើ
2.1 បកខ្ទឹមអោយស្អាត


2.2 ហាន់ខ្ញីជាបន្ទះស្ដើងៗ


2.3 លាយខ្ទឹម, ទឹកត្រី, ទឹកស៊ីអ៊ីវ, ប្រេងខ្យង និងស្ករត្នោតជាមួយគ្នា



2.4 បន្ទាប់មកចាក់ភ្លៅមាន់ចូល ប្្រលាក់វាអោយចូលជាតិ



2.5 ចាក់ប្រេងឆាបន្ទិចរួចចៀនវា


2.6 ចាក់ស្ករ , ម្រេច និងទឹកចូល


2.7 បន្ទាប់មកទៀត រំងាស់វាទុករហូតដល់ខាស់ទឹក





សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!


EmoticonEmoticon