1. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំ
- ត្នោតទុំ
- ដូង
- ម្ស៉ៅធ្វើនំ
- ស្លឹកចេក
- ស្ករស
- អំបិល
2. វិធីធ្វើ
2.1 កាត់ស្លឹកចេកធ្វើកន្ទោង
2.2 យកត្នោតទុំមកច្របាច់យកសាច់វា
2.3 បន្ទាប់មកយកសាច់ត្នោតមកលាយជាមួយម្ស៉ៅ
2.4 ចាក់ខ្ទិសដូងចូលបន្តិចម្ដងៗ រួចច្របាច់លាយវាឲ្យសប់
2.5 បន្តចាក់ខ្ទិសដូង ហើយលាយច្របាច់វាទាល់តែរាវសមល្មម
2.6 លាយស្ករសតាមចំណូលចិត្ត ហើយដាក់អំបិលចូលបន្តិច
2.7 បន្ទាប់មកទៀត ចាក់ម្ស៉ៅដែលលាយហើយចូលកន្ទោង
2.8 យកវាទៅដាក់ចំហុច
2.9 ពេលរៀបនឹងឆ្អិន យកដួងដែលកោសរួចមកដាក់ពីលើនំតាមចំណូលចិត្ត
2.10 ទុកឲ្យឆ្អិនរួចលើកចុះ
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
2 ความคิดเห็น
អរគុណ !
ចាស មិនអីទេ
EmoticonEmoticon