1. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំធ្វើស្នូលគុយទាវគួង
- ប្រេងសណ្ដែក
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ
- ប្រេងខ្ចង
- ការ៉ុត
- ផ្សិត
- អំបិល
- ម្រេច
- ស្ករ
- ខ្ទឹមស
- សាច់ជ្រូក
2. វិធីធ្វើ
2.1 ដាំទឹកឲពុះ
2.2 ស្ងោរការ៉ុតឲឆ្អិន
2.3 ចាប់ផ្តើមឆាសាច់ជ្រូក ដោយចាក់ប្រេងសណ្ដែកចូលឲក្តៅរួចដាក់ខ្ទឹមសចូល
2.4 បន្ទាប់មកចាក់ផ្សិតចូល
2.5 បន្ទាប់មកទៀតដាក់សាច់ចូល រួចទុកឲឆ្អិន
2.6 រួចចាក់ការ៉ុតឆ្អិន
2.7 ដាក់ប្រេងខ្ចងចូល
2.8 ដាក់អំបិលចូល
2.9 ដាក់ម្រេចចូល
2.10 ដាក់ស្ករចូល រួចកូរឲសប់
3. ឧបករណ៍សំភារៈនិងវិធីធ្វើគុយទាវគួង
3.1 ហាន់គុយទាវតាមរូប
3.2 ហាន់សាលាតជាចំនិតៗតាមរូប
3.3 យកគុយទាវមួយចំនែកមករួចដាក់ស្នូលចូលតាមដែលអ្នកចូលចិត្ត
3.4 បន្ទាប់មកដាក់សាលាតចូល រួចរុំតាមរូប
4. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំធ្វើទឹកជ្រលក់
- ទឹក
- ទឹកខ្មេះ
- ស្ករ
- ម្ទេស
- ខ្ទឹមស
- អំបិល
- ជីនាងវង
- ជីស្លឹកឆែក
5. វិធីធ្វើទឹកជ្រលក់
5.1 ដាំទឺកស្ករឲពុះ
5.2 បុកជីស្លឹកឆែកឲម៉ត់
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
3 ความคิดเห็น
ស្រក់ទឹកមាត់ម៉ង admin ជួយធ្វើឲ្យញាំផង
ហាសហា..... មកញ៉ាំមកអញ្ចឹង
ចិត្តល្អណាស់តើ តែអត់ហ៊ានទេខ្លាចសង្សាអែតមីនប្រច័ណ្ឌ
ហិហិ
EmoticonEmoticon