1. ឧបករណ៍សំភារៈ, គ្រឿងផ្សំ
- ត្រី
- ខ្ទីសដូង
- គ្រឿង
- ទឹកត្រី
- ស្ករស
- ស៊ុត
- ម្ទេស
- ស្លឹកក្រូចសើច
- ស្លឹកជី
2. វិធីធ្វើ
2.1 ហាន់ស្លឹកក្រូចសើចនិង ម្ទេសអោយល្អិត
2.2 ក្រឡុកសាច់ត្រី គ្រឿង ខ្ទីសដូង ស្ករ អំបិលនិងស៊ុតជាមួយគ្នា
2.3 បន្ទាប់មកយកមកលាយជាមួយត្រី
2.4 រោយស្លឹកក្រូចសើចចូល
2.5 ចាក់ចូលកន្ទោង ហើយត្រៀមដាក់ចំហុយ
2.6 លាយខ្ទីសដូងចាក់ពីលើ រោយស្លឹកក្រូចសើចនិងម្ទេសពីលើថែម
2.7 ដាក់ចំហុយទុកវាអោយឆ្អិនជាការស្រច
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon