1. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំ
- សាច់មាន់
- ម្រេច
- ស្លឹកក្រូចសើច
- គល់ស្លឹកគ្រៃ
- ខ្ទឹមក្រហម
- ម្ទេស
- អំបិល
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ
2. វិធីធ្វើ
2.1 ហាន់សាច់មាន់ជាចំនិត
2.2 ហាន់ខ្ទឹមក្រហម និងគល់ស្លឹកគ្រៃ
2.3 រួចយកទៅបុកលាយជាមួយ ម្ទេស ខ្ទឹមក្រហម និងម្រេច
2.4 បន្ទាប់មកយកវាមកលាយជាមួយសាច់មាន់
2.5 បន្ទាប់មកទៀតចាក់ទឹកស៊ីអ៊ីវចូល រួចច្របល់វាឲសប់
2.6 ចាក់វាចូលក្នុងឆ្នាំងរួចចាក់ទឹកចូលតាមបរិមាណដែលសមរម្យ
2.7 យកទៅដាក់ស្ងោរហើយទុកឲពុះ
2.8 ដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃ និងស្លឹកក្រូចសើចចូល ហើយទុករហូតដល់សាច់មាន់ឆ្អិន
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon