1. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ត្រី
- ជីនាងវង
- ទឹកត្រី
- ខ្ទឹមស
- ម្ទេសធំ និងតូច
- ប្រេងខ្យង
- ម្រេច
- ខ្ញី
- ប្រេងសណ្ដែក
- ម្រះព្រៅ
2. វិធីធ្វើ
2.1 បុកខ្ទឹមស ម្រេច ម្ទេស ជាមួយគ្នា
2.2 ហាន់ម្ទេស និង ខ្ញីតាមរូប
2.3 ចាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះ
2.4 ចាក់គ្រឿងដែលបុកហើយចូល រួចកូរឲសប់
2.5 ចាកត្រីចូល រួចកូរឲសប់
2.5 ចាក់ម្រេច ខ្ញីចូល រួចទិកឲពុះ
2.6 បន្ទាប់មកចាក់ម្រះព្រៅចូល
2.7 ចាក់ម្ទេសចូល រួចភ្លក់ រសជាតិតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon