1. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ត្រី
- ម្ស៉ៅបំពង
- សៀង
- ស្ករស
- ខ្ទឹមស
- ប្រេងសណ្តែក
- ទឹក
- ស្លឹកកញ្ជាយ
- ខ្ទឹមបារាំង
- ម្ទេស
- ប្រេងខ្យង
2. វិធីធ្វើ
2.1 ហាន់សាច់ត្រីជាចំណិតស្ដើង
2.2 កញ្ច្រាំខ្ទឹមស
2.3 ហាន់ខ្ទឹមស , ម្ទេស និងស្លឹកកញ្ជាយ
2.4 កញ្ច្រាំសៀងអោយម៉ត់
2.5 ប្រលាក់សាច់ត្រីជាមួយម្ស៉ៅបំពង
2.6 ចាក់ប្រងសណ្ដែកចូល
2.7 បំពងត្រីដែលប្រលាក់ម្ស៉ៅរួច
2.8 ទុកអោយឆ្អិនរួចដួសទុក
2.9 ដាំប្រេងសណ្ដែកអោយក្ដៅរួចចាក់ខ្ទឹមចញ្ច្រាំចូល
2.10 ដាក់ត្រីដែលបំពងរួចចូល
2.11 ចាក់ខ្ទឹមបារាំងចូល
2.12 ចាក់ទឹកសៀងចូលហើយទុកវាអោយពុះ
2.13 ចាក់ស្លឹកកញ្ជាយចូល រួចផ្លក់តាមចំណូលចិត្ត
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon