Monday, July 10, 2017

ញាំបង្គារជាមួយត្រប់



1. ឧបករណ៍សំភារៈ, គ្រឿងផ្សំ
- បង្គារ
- សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ជាំ
- ស៊ុតមាន់
- ត្រប់
- ទឹកម្ទេស
- ជីឆែក
- ខ្ទឹមបារាំង
- ស្ករស
- អំបិល
- ទឹកក្រូចឆ្មា


2. វិធីធ្វើ
2.1 បង្កាត់ឆ្លើងអាំងត្រប់រហូតដល់ឆ្អិនល្អ






2.2 ពេលឆ្អិនហើយមកចាមកត្រាំជាមួយទឹកក


2.3 ពូតទឹកអោយស្អាត បកត្រង់កន្លែងខ្លោចចេញរួចទុកលើចាន១ឡែក



2.4 បន្ទាប់មកទៀតដាំទឹកអោយពុះ


2.5​ ចាក់បង្គារចូលស្រុះទាល់តែឆ្អិនល្អ


2.6 បន្ទាប់មកចាក់សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ជាំ និងស៊ុតចូលស្រុះទាល់តែឆ្អិនល្អរួចស្រង់មកទុកមួយឡែក


2.7 ដួសសាច់ជ្រូកចិញ្រ្ជាំ និង បង្គារស្រុះមកដាក់ចានហើយលាយជាមួយទឹកម្ទេស


2.8 ចាក់ទឹកក្រូចឆ្មា , ទឹកត្រី , ស្ករស និងខ្ទឹមចារាំងចូល


2.9 លាយវាអោយសប់ល្អជាការស្រេច



សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!


EmoticonEmoticon