1. ឧបករណ៍សំភារៈ, គ្រឿងផ្សំ
- បង្គារ
- សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ជាំ
- ស៊ុតមាន់
- ត្រប់
- ទឹកម្ទេស
- ជីឆែក
- ខ្ទឹមបារាំង
- ស្ករស
- អំបិល
- ទឹកក្រូចឆ្មា
2. វិធីធ្វើ
2.1 បង្កាត់ឆ្លើងអាំងត្រប់រហូតដល់ឆ្អិនល្អ
2.2 ពេលឆ្អិនហើយមកចាមកត្រាំជាមួយទឹកក
2.3 ពូតទឹកអោយស្អាត បកត្រង់កន្លែងខ្លោចចេញរួចទុកលើចាន១ឡែក
2.4 បន្ទាប់មកទៀតដាំទឹកអោយពុះ
2.5 ចាក់បង្គារចូលស្រុះទាល់តែឆ្អិនល្អ
2.6 បន្ទាប់មកចាក់សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ជាំ និងស៊ុតចូលស្រុះទាល់តែឆ្អិនល្អរួចស្រង់មកទុកមួយឡែក
2.7 ដួសសាច់ជ្រូកចិញ្រ្ជាំ និង បង្គារស្រុះមកដាក់ចានហើយលាយជាមួយទឹកម្ទេស
2.8 ចាក់ទឹកក្រូចឆ្មា , ទឹកត្រី , ស្ករស និងខ្ទឹមចារាំងចូល
2.9 លាយវាអោយសប់ល្អជាការស្រេច
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon