1. ឧបករណ៍សំភារៈ, គ្រឿងផ្សំ
- បង្កង
- ម្ទេសក្រៀម
- គល់ស្លឹកគ្រៃ
- ខ្ទឹមបារាំង
- ស្លឹកជី
- ស្លឹកកក្រូចសើច
- ម្ទេស
- ទឹកត្រី
- ស្ករស
- ទឹកក្រូចឆ្មា
- ស្ករក្រហម
2. វិធីធ្វើ
2.1 វះបង្កងត្រឹមខ្លួនវា ( តាមរូប )
2.2 តំរៀបវាជាជួរអោយស្អាតហើយអាំងវាក្នុងម៉ាស៊ីនអាំងសាច់ ឬអាំងលើចង្រ្គានធម្មតាក៏បាន
2.3 លាយស្ករក្រហម, ទឹក្រូចឆ្មា, ទឹកត្រី, ម្ទេសក្រៀម, ម្ទេសស្រស់ ជាមួយគ្នា
2.4 កូរវាអោយសប់ចូលគ្នា
2.5 បន្ទាប់មកចាក់គល់ស្លឹកគ្រៃនិងខ្ទឹមបារាំងចូល
2.6 យកបង្កងដែលអាំងឆ្អិនមកដាក់ពីលើហើយរោយស្លឹកជី និងស្លឹក្រូចសើចចូល
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon