1. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ត្រី
- ខ្ទឹមបារាំង
- ម្ទេស
- ខ្ទឹមស
- ស្លឹកខ្ទឹម
- ម្រេច
- ស្ករស
- ទឹកត្រី
- ប្រេងសណ្ដែក
- ទឹក
2. វិធីធ្វើ
2.1 ចាក់ប្រេងសណ្ដែកចូលក្នុងខ្ទះ
2.2 ចាក់ខ្ទឹមសដែលចីញ្ច្រាំរួចចូល
2.3 បន្ទាប់មកចាក់សាច់ត្រីចូល
2.4 ចាក់ខ្ទឹមបារាំងចូល
2.5 បន្ទាប់មកចាក់ទឹកត្រីចូល
2.6 ចាក់ម្រេចចូល
2.7 ចាក់ស្ករសចូល
2.8 បន្ទាប់មកកូរវាចូលគ្នា
2.9 ចាក់ម្ទេសនិងស្លឹកខ្ទឹមចូល រួចកូរឲសប់
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon