1. ឧបករណ៍សំភារៈ , គ្រឿងផ្សំ
- សាច់មាន់
- សណ្ដែកកួរ
- ម្ទេស
- គ្រឿង
- ត្រប់
- ស្ករស
- ទឹកត្រី
- ប្រេងសណ្ដែក
2. វិធីធ្វើ
2.1 ដាក់ខ្ទះដាំអោយក្តៅ ចាក់ប្រេងសណ្ដែកចូលហើយដាក់គ្រឿងចូលរួចកូរវាអោយសប់
2.2 បន្ទាប់មកចាក់សាច់មាន់ចូល
2.3 កូរសាច់មាន់អោយសប់ជាមួយគ្រឿង
2.4 ចាក់ត្រប់និងសណ្ដែកកួរចូល
2.5 ទុកវារហូតដល់សាច់មាន់និងបន្លែឆ្អិន
2.6 ចាក់ទឹកត្រីចូល ( រសជាតិតាមចំណូលចិត្ត )
2.7 បន្ទាប់មកចាក់ស្ករសចូល ( រសជាតិតាមចំណូលចិត្ត )
2.8 បន្ទាប់មកទៀតដាច់ម្ទេសចូល
សូមអរគុណសម្រាប់ការអានរបស់លោកអ្នក!
EmoticonEmoticon